Sivut

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Näyttely, trimmaus, koulu alkaa.....

Ja niin se aika on taas mennyt. :) Unohtui kertoa, että Hämeenlinnassa Tina aloitti juoksunsa. Ja vielä ennen kehää, oli tosi hyvä ajoitus. :D Mutta ei siitä mitään pahempia ongelmia tullut.

Ollaan muuten keksitty minun serkun kanssa, että pelaamme, joskus (viimeksi kesäkuussa) Tinan kanssa pesäpalloa. Ei mitään pelättävää, meidän pelissä, missä koira on mukana, ei ole pesiä vain lyödään palloa mailalla. Ja Tina on aika hyvin tajunnut, että kun pallo nousee, koiralla ei ole asiaa tulla väliin tai muutenkaan siihen, vaikka pallo olisi kädessä. Siinä saa koiran energiaa hyvin pois. :) Pallon Tina hakee hienosti, mutta se ei oikein pysähdy omaan kohtaan, juoksee 3 metrin päähän ja alkaa leikkiä pallon kanssa. :D On se vaan niin pentu vielä! <3

Elikkä Tinalla tuota karvaa löytyy TAAS. Tervakoski KV:kin (25.8) on kahden viikon päästä. Tänään trimmasin hyvään kohtaan, että huomenna tai tiistaina ei paljoa tarvitse trimmata. :) 

Meilläki koulut alkaa huomenna ja Tina saa alkaa totutella arkeen. :D  Huomenna vielä äiti päivän kotona, mutta tiistaista eteen päin, koira on kissan kanssa kotona, jollei kissa ole ulkona... :D Mutta Tina todennäkösesti nukkuu siihen asti, että me tulemme koulusta. :)
 
Ei tästäkään tullut mikään iso postaus, mutta informaatiota, jos tuolla Tervakoskella sattuisi tuttuja näkemään. ;) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti