Sivut

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Match Show

Tänään oli Mach Show Riihimäellä. Hyvällä tuloksella aloitettiin tämä vuosi. Innolla odotan Lahti KV:ta, joka on viikon päästä. Sai Tina sieltä uusia kavereita ja todella hyvän kokemuksen! Meinasin kyllä jättää kirjoittamatta tänään, mutta sain itseäni niskasta kiinni ja raahauduin koneelle. :)


Innolla odotettiin, että päästäisiin kehään.



Elikkä aamulla aikaisin lähdettiin ja kello 12 lähettiin ajamaan Riihimäelle. Siellä paikan päällä Tinan kanssa vähän harjoitelin ja muisteltiin, että miten seisottiin,juostiin jne... Hyvin neidin kanssa harjoittelut meni, vaikka en hirveästi ole harjoitellut ( 2 tai 3 kertaa).  Mutta täytyy myöntää taas koiran viisaus! Tinan jalkoja jouduin melkein koko ajan korjaamaan, mutta Riihimäellä ei paljoa tarvinnut. Se oli siis selvästi ällännyt nopeasti, että jos se seisoo väärin korjaan sen. ;)


Sitten kun sinne kehään päästiin niin me molemmat oltiin vähän into piukeina. :D Kun laitoin Tinan seisomaan, huomasin, että Tina vähän alkoi levottomaksi ja olisi halunnut mennä haistelemaan tuomareita, mutta sitten muistin, että aina pitää rauhoittua koiran kanssa, että saa sen seisomaan kunnolla. Ja kyllä sehän toimi! Tina oli ihana ja kuunteli tosi hyvin kehässä. Vaikka vähän se puski kehän keskelle, mutta muuten se oli unelma! <3 Siis pitää vielä harjoitella tuota kehässä juoksemista, ettei valu kehän keskelle.



                      


                                          
Juoksee siis muuten todella hyvin, mutta tuo valuminen keskelle...


                                  
Ennen kehää harjoiteltiin seisomista.

Ajateltiin äidin kans, että Tina voi mennä nukkumaan boksiin vähäks aikaa, kun näytti niin väsyneeltä. Pysy se siellä puhtaanakin ( ei tarvinnu Tinan jalkoja ja peppua alkaa putsaamaan).



                          
Kun kotiin päästiin, kaikki halus mennä nukkumaan.
  
Niin kuin sanoin, näyttelyt tuottivat tulosta! ;) Punainen vai olisiko tuo nyt pinkki(?)nauha saatiin. Erikseen sitten pienien ryhmästä menivät sinisen nauhan saaneet ja punasen nauhan saaneet. Ja me päästiin ekaa kertaa sinne punasten joukkoon! Sieltä sitten näytti, että päästäis vielä jatkamaan, mutta sitten meijät tultiinki hyvästelee. :( BIS kehään oisin voinu mennä (ei siis haittaa, vaikka ei päästy),  mutta olen vieläkin ihan fiiliksissä Tinan hienosta suorituksesta! :D Ja se tuomari muuten sanoi, että ei olisi halunnut meidän lähteä, mutta sen oli pakko joku vielä hyvästellä.
                                  

Tinallahan oli tossa neljä päivää sitten syndet. No käytiin ostaa sille panta. :) 

                                          
 


                                                  Ja kuvia illalta, kun oltiin lenkillä:


                                          
Tänään on muuten tuullu iha hirveesti!



                                        




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti