Sivut

maanantai 29. huhtikuuta 2013

Lahti KV

Eilen siis käytiin tän vuoden ekassa virallisessa näyttelyssä! Aivan mahtava suoritus Tinalta. Ja täytyy tässä itteensä kehuakkin, että aika hyvin minäkin (kirjoittaja, esittäjä) sain Tinan esitettyä. :) Mutta niin siellä näky myös tuttuja: kasvattaja, puolsisko, ja kolme muuta Mahotonta. :) Mutta ei sitte unohdeta tätä meidän apulaista, Ainoa. Kiitos Aino, kun olit auttamassa meitä näyttelyssä apu oli tarpeen. Ainon blogiin pääset tästä.




Mutta siis asiaan. Eli lauantaina 27.4 harjoittelin Tinan kanssa vähän juoksemista, kun Tina oli viime viikolla (20.4) valunut kehään päin. No eipä siinä paljoa tarvinnut harjoitella, kun neiti osasi jo valmiiksi juosta hienosti vierellä. :D Että olin vähän yllättynyt, että noin hyvin opitaan, vaikka ei paljoa harjoiteltu. :)Aurinkohan ulkona paistoi hienosti, kun illalla vähän harjoiteltiin.






Tässä nyt hieman yritän saada neidin seisomaan ilman näyttelyhihnaa.

                                     

Lahti KV eilen!! Aivan mieletön fiilis, kun lähettiin (viime viikkoisesta;). Kun paikan päälle oltiin päästy, pienen suunnistuksen jälkeen, heti etittiin lentoboxille paikka ja mentiin kehän viereen ( boxi vähän kauempana mitä kehä). Siinä sitä sitten istuttiin kehän vieressä ja kun kehät alkoivat alettiin katsomaan miten muut koirat pärjäsivät. :) Täytyy kyllä myöntää, että todella upeita parsonrusselinterriereitä siellä oli!   

Ja kävihän siinä niin, että ne kehät menivätkin nopeasti ja pian oli meijän vuoro. 50% jännitystä ja 50% rauhallisuutta.Todella hyvä yhdistelmä. No hyvinhän meillä kehässä meni. :D Mutta tuomari ei vaan tykänny Tinan sipsutuksesta. :( Jotenkin täytyy yrittää opettaa Tina juoksemaan "normaalisti" eli ei sipsutusta. 


Ja menihän meillä hyvin, vaikka vähän juokseminen meni miten meni. :D EH ja AVO 2 saatiin! Todella ylpeä olen Tinasta.;) 








Ja tässä nää meidän siniset nauhat.


                                           Ja mukaan näyttelyistä tuli tämmöisiä:

Näyttelyhihna.

                          
Tällänen sadetakki



21.4 aloitettiin tän vuoden agilityt. Tinalle en viime vuonna opettanut keppien pujottelua, joten tänä vuonna aloitin pujottelulla. Muuten Tina osaa hypätä ihan normi esteet ja mennä tunnelin. A-estettä ja keinua ei olla koskaan koklattu. Mutta muuten meillä agility on ihan hyvin opittu. :) Tänä vuonna ajattelin, että toukokuussa aloitetaan harrastus kerran viikossa tai kahdessa viikossa. Ja ennen kuin lumet tulevat niin lopetetaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti