Sivut

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Ja se aika meni taas nopeasti...

Mistäs sitä nyt aloittaisi? Kaikenlaista on täällä tapahtunut, mutta tuo aika ei ole riittänyt, kun ei ole päässyt kirjoittelemaan tänne. Mutta asiaan:


30.4 
Meijän poppoo toivottaa teille myöhäiset
vapun toivotukset!
9.5 
Match Show Riihimäellä. Hyvin meni reissu ja sijoitusta tuli! Tinan kanssa meni kehässä tosi hyvin, mutta nyt juoksemisesta oli tullu ehkä hieman hiljaista ja sellaista... Mutta muuten Tina seisoi kehässä tosi hyvin! Tina seisoi kuin patsas, eli ihan paikoillaan, vähän pää liikkui, mutta muuten ihan paikoillaan. Sininen nauha ja kolmanneksi päästiin! :) Mahtava suoritus! Sieltä sitten mukaan tuli pokaali, ruusuke, namia ja joku ihme pantaan laitettava valo. :D Kuvia sieltä ei paljoa tullut, mutta pari ihan hyvää. :)

                                             







 


12.5
Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!  






Ja vielä tuosta agilitystä piti kertoa. Meillä kepit alkavat mennä jo siinä vaiheessa, että vauhtia saisi lisätä pikkaisen. :) Muuten ihan normi esteet ja tunneli menenvät tosi hyvin. Kesäkuussa voisi jo harkita  vähän vaikeampia käännöksiä jne... Agilitystä mulla ei ole kuvia yhtään. :( Kun en ole jaksanut/muistanut sitä kameraa raahata mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti